Мивка за баня Родео

Мивка за баня Родео
Производител: ROCA
Код на артикула: умивалник-порцелан-26459-ROCA
Наличност: В наличност
232,80лв.
Количество: Добави в количката

 

Чудесна и стилна мивка за баня с помощта, на която ще успеете да избягате от стандартното ежедневие, пред което се изправяте всяка сутрин. Мивката е изработена от здрав порцеланов материал оформен в красива кръгла форма. Монтира се за вграждане в плот и е с размери 520/410/185 mm. Наличие на централен отвор за смесител .

Фирма производител: Roca

Цел
Нашата цел е чрез изключително многобройния каталог на мивки за баня, които може да разгледате на нашия сайт, да помогнем на Вас нашите клиенти да направите най-добрия избор в лицето на умивалник за баня, с който цялото ви семейство ще остане доволно.

Качество
Фирма Roca е не само дългогодишен производител на фаянс за баня но и гарант за едно дългогодишно безупречно качество. Има само един вариант, по който може да се убедите и той е да заложите на мивките на фирма Roca.

Организация в банята
Добрата организация на обзавеждането в банята е въпрос на вкус и на подходяща по размери мивка, която да отговаря на мястото, с което разполагате. Предвидили сме възможност за избор на по-големи мивки с плот или двойни мивка за големи бани както и единични, или ълови такива подходящи за малки тоалетни.

Монтаж
Бърз, лесен и изключително плавен е монтажа на този модел мивка за баня. За улеснение на потребителя производителя е създал модела в практична и удобна форма в зависимост от предназначението й за монтаж на плот, под плот или на стена.
Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:



Ние качваме продуктите в сайта с голямо старание, въпреки това са възможни грешки или пропуски.
Цените и наличностите се актуализират седмично, като може да има текущо несъответствие.
При поръчка Вие ще получите окончателно потвърждение за наличности, цени, характеристики и информация за доставката.

Последно разглеждани